Ψαρονέφρι με κρέμα παντζαριού

//Ψαρονέφρι με κρέμα παντζαριού
Η chef Ιφιγένεια Στεφανοπούλου

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Μια ιδιαίτερη συνταγή χωρίς να είναι δύσκολη! Ψαρονέφρι με κρέμα παντζαριού! Ευχαριστώ την chef  Ιφιγένεια Στεφανοπούλου για την ωραία και ιδιαίτερη συνταγή!

Υλικά:
  • 250 γρ ψαρονέφρι
  • 1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο
  • 1/4 πράσινο μήλο
  • 50γρ. καρύδια
  • 100γρ, γιαούρτι στραγγιστό
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο ξύδι
  • Σκόρδο κατά βούληση
Εκτέλεση
  1. Θερμαίνουμε ένα τηγάνι και σωτάρουμε το ψαρονέφρι σε φέτες με ελαιόλαδο.
  2. Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αναμιγνύουμε μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
  3. Σερβίρουμε με θρεπτική σαλατα ταμπουλέ
Δείτε επίσης άλλες συνταγές:

Μιλφέιγ λαχανικών με κοτόπουλο

Ζαγορίσια αλευρόπιτα